鳳梨苦瓜雞湯

鳳梨苦瓜雞湯

4.0 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 人份

Składniki

  • 豆豉
    1 大匙
  • 帶皮帶骨雞腿肉 ,先以熱水川燙
    300 克
  • 苦瓜 ,去籽、去白膜,切小塊(約2公分)
    300 克
  • 蔭鳳梨
    150 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切片
    20 克
  • 1200 克
  • 冰糖粉 ,依個人喜好調整
    1 茶匙
  • 蔥 (opcjonalnie) ,切絲,裝飾用
    5 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 329 kcal / 1879 kJ
Białko 32.25 g
Tłuszcz 14.5 g
Węglowodany 18.6 g
Błonnik 5.27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...