鳳梨苦瓜雞湯
TM5 TM6

鳳梨苦瓜雞湯

4.0 (3 oceny)

Składniki

  • 1 大匙 豆豉
  • 300 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,先以熱水川燙
  • 300 克 苦瓜 ,去籽、去白膜,切小塊(約2公分)
  • 150 克 蔭鳳梨
  • 20 克 紅蘿蔔 ,去皮,切片
  • 1200 克 水
  • 1 茶匙 冰糖粉 ,依個人喜好調整
  • 5 克 蔥 ,切絲,裝飾用 (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1879 kJ / 329 kcal
Białko
32.25 g
Węglowodany
18.6 g
Tłuszcz
14.5 g
Błonnik
5.27 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy