藥膳麻油雞

藥膳麻油雞

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 人份

Składniki

  • 黑麻油
    30 克
  • ,切片
    30 克
  • 去籽紅棗 ,洗淨,瀝乾
    10 克
  • 當歸 (約5克),撕小片狀
    1 片
  • 黃耆 ,洗淨,瀝乾
    5 克
  • 800 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),川燙去血水
    300 克
  • 高麗菜 ,切塊(約3公分)
    150 克
  • 枸杞 ,洗淨,瀝乾
    1 茶匙
  • ¼ - ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 334.3 kcal / 1398.8 kJ
Białko 25.7 g
Tłuszcz 22.4 g
Węglowodany 7.4 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 12752.6 g
Sód 512.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...