
Urządzenia i Akcesoria
藥膳麻油雞
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
-
黑麻油30 克
-
薑 ,切片30 克
-
去籽紅棗 ,洗淨,瀝乾10 克
-
當歸 (約5克),撕小片狀1 片
-
黃耆 ,洗淨,瀝乾5 克
-
水800 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),川燙去血水300 克
-
高麗菜 ,切塊(約3公分)150 克
-
枸杞 ,洗淨,瀝乾1 茶匙
-
鹽¼ - ½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
334.3 kcal /
1398.8 kJ
Białko
25.7 g
Tłuszcz
22.4 g
Węglowodany
7.4 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
12752.6 g
Sód
512.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan