皇宮菜蒸蛋
TM5 TM6

皇宮菜蒸蛋

(Brak ocen)

Składniki

  • 700 克 水
  • 5 克 乾香菇
  • 5 克 油
  • 80 克 皇宮菜 ,切塊(約1公分)
  • ½ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • 1 茶匙 味醂
  • 4 顆 蛋

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
395.8 kJ / 94.7 kcal
Białko
7.5 g
Węglowodany
3.3 g
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
0.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy