皇宮菜蒸蛋

皇宮菜蒸蛋

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 700 克
  • 乾香菇
    5 克
  • 5 克
  • 皇宮菜 ,切塊(約1公分)
    80 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 味醂
    1 茶匙
  • 4 顆

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 94.7 kcal / 395.8 kJ
Białko 7.5 g
Tłuszcz 6.1 g
Węglowodany 3.3 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...