Urządzenia i Akcesoria
綠花椰菜堅果沙拉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 人份
Składniki
-
青花菜 ,洗淨取小朵300 克
-
紅甜椒 (約150克),洗淨去籽,切塊 (約 3-4 公分)1 顆
-
蘋果,任一種類 (約100克),洗淨切四等分1 顆
-
松子30 克
-
橄欖油25 克
-
水果醋15 克
-
蜂蜜1 茶匙
-
黃芥末1 ½ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
107 kcal /
449 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

過去、現在、始終如一
50 Przepisów
Tajwan
Tajwan