綠花椰菜堅果沙拉

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 人份

Składniki

  • 青花菜 ,洗淨取小朵
    300 克
  • 紅甜椒 (約150克),洗淨去籽,切塊 (約 3-4 公分)
    1 顆
  • 蘋果,任一種類 (約100克),洗淨切四等分
    1 顆
  • 松子
    30 克
    30 克 葵花籽
  • 橄欖油
    25 克
  • 水果醋
    15 克
    15 克 白巴薩米克醋
  • 蜂蜜
    1 茶匙
  • 黃芥末
    1 ½ 茶匙
  • 1 茶匙
    1 茶匙 香料鹽
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 107 kcal / 449 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...