涼拌雞絲

涼拌雞絲

2.5 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 人份

Składniki

  • 紅蘿蔔 ,切絲
    80 克
  • 白蘿蔔 ,切絲
    80 克
  • 2 茶匙
  • 米醋
    2 大匙
  • 3 大匙
  • 800 克
  • 去皮雞胸肉 (約170克)
    1 塊
  • 無鹽烤花生
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 ,去籽切碎
    1 條
  • 檸檬汁
    2 大匙
  • 魚露
    4 大匙
  • 美生菜 ,切絲,洗淨瀝乾
    120 克
  • 新鮮九層塔
    15 片

Wartości odżywcze na 6 人份

Kalorie 551.7 kcal / 2306.1 kJ
Białko 52.8 g
Tłuszcz 14.7 g
Węglowodany 54.9 g
Błonnik 7.1 g
Tłuszcz nasycony 96.6 g
Sód 1282.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...