Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 克 紅蘿蔔 ,切絲
- 80 克 白蘿蔔 ,切絲
- 2 茶匙 鹽
- 2 大匙 米醋
- 3 大匙 糖
- 800 克 水
- 1 塊 去皮雞胸肉 (約170克)
- 30 克 無鹽烤花生
- 1 條 新鮮紅辣椒 ,去籽切碎
- 2 大匙 檸檬汁
- 4 大匙 魚露
- 120 克 美生菜 ,切絲,洗淨瀝乾
- 15 片 新鮮九層塔
- Wartości odżywcze
- na 6 人份
- Kalorie
- 2306.1 kJ / 551.7 kcal
- Białko
- 52.8 g
- Węglowodany
- 54.9 g
- Tłuszcz
- 14.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 96.6 g
- Błonnik
- 7.1 g
- Sód
- 1282.3 mg