
Urządzenia i Akcesoria
涼拌雞絲
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 人份
Składniki
-
紅蘿蔔 ,切絲80 克
-
白蘿蔔 ,切絲80 克
-
鹽2 茶匙
-
米醋2 大匙
-
糖3 大匙
-
水800 克
-
去皮雞胸肉 (約170克)1 塊
-
無鹽烤花生30 克
-
新鮮紅辣椒 ,去籽切碎1 條
-
檸檬汁2 大匙
-
魚露4 大匙
-
美生菜 ,切絲,洗淨瀝乾120 克
-
新鮮九層塔15 片
Wartości odżywcze na 6 人份
Kalorie
551.7 kcal /
2306.1 kJ
Białko
52.8 g
Tłuszcz
14.7 g
Węglowodany
54.9 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
96.6 g
Sód
1282.3 mg