
Urządzenia i Akcesoria
鳳梨炒黑木耳
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
油10 克
-
嫩薑 ,切絲15 克
-
新鮮黑木耳 ,切塊(約3公分)200 克
-
鳳梨 ,去皮,切片(約0.5公分)70 克
-
白醋5 克
-
鹽¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
102.6 kcal /
429.2 kJ
Białko
1.2 g
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
4184.5 g
Sód
185.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan