鳳梨炒黑木耳
TM6 TM5

鳳梨炒黑木耳

4.4 (5 ocen)

Składniki

  • 10 克 油
  • 15 克 嫩薑 ,切絲
  • 200 克 新鮮黑木耳 ,切塊(約3公分)
  • 70 克 鳳梨 ,去皮,切片(約0.5公分)
  • 5 克 白醋
  • ¼ 茶匙 鹽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
429.2 kJ / 102.6 kcal
Białko
1.2 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
5.2 g
Tłuszcz nasycony
4184.5 g
Błonnik
7.9 g
Sód
185.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy