Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 15 克 嫩薑 ,切絲
- 200 克 新鮮黑木耳 ,切塊(約3公分)
- 70 克 鳳梨 ,去皮,切片(約0.5公分)
- 5 克 白醋
- ¼ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 429.2 kJ / 102.6 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 5.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4184.5 g
- Błonnik
- 7.9 g
- Sód
- 185.5 mg