鳳梨炒黑木耳

鳳梨炒黑木耳

4.4 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 10 克
  • 嫩薑 ,切絲
    15 克
  • 新鮮黑木耳 ,切塊(約3公分)
    200 克
  • 鳳梨 ,去皮,切片(約0.5公分)
    70 克
  • 白醋
    5 克
  • ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 102.6 kcal / 429.2 kJ
Białko 1.2 g
Tłuszcz 5.2 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 7.9 g
Tłuszcz nasycony 4184.5 g
Sód 185.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...