
Urządzenia i Akcesoria
腐乳榨菜義大利麵
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
水 (煮麵用)1200 克
-
鹽1 茶匙
-
油15 克
-
乾義大利麵(長直麵,spaghetti) (建議烹煮時間為10-11分鐘)220 克
-
洋蔥30 克
-
豬絞肉100 克
-
豆腐乳 (約3塊)90 克
-
鮮奶油90 克
-
綠蘆筍 ,切段30 克
-
牛奶120 克
-
榨菜 ,切絲100 克
-
高湯50 克
-
新鮮紅辣椒 ,切斜片5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
345.5 kcal /
1444.2 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
22.8 g
Węglowodany
19.6 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

絕品PASTA
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan