檸檬義式鍋-淡菜扇貝佐檸檬奶油+黑胡椒檸檬鮮蝦+瑤柱玉米蛋白粥

檸檬義式鍋-淡菜扇貝佐檸檬奶油+黑胡椒檸檬鮮蝦+瑤柱玉米蛋白粥

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份

Składniki

  • 檸檬
    1 顆
  • 珍珠干貝
    30 克
  • 1500 克
  • 生白蝦
    500 克
  • 黑胡椒粗粒 ,少許
  • 淡菜 ,半殼,洗淨
    600 克
  • 中卷 ,洗淨切圈
    1 隻
  • 干貝 ,去殼
    4 個
  • 無鹽奶油
    30 克
  • 120 克
  • ½ 茶匙
  • 玉米粒
    100 克
  • 蛋白
    1 顆
  • 少許
  • 巴西利 ,切碎
    少許
  • 黑胡椒粉
    少許

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 517.5 kcal / 2163.1 kJ
Białko 61.6 g
Tłuszcz 15.5 g
Węglowodany 41.9 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 470.1 g
Sód 2429.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...