Urządzenia i Akcesoria
檸香海鮮義大利麵(TM6 & TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
-
洋蔥 切塊(約2公分)100 克
-
蒜頭15 克
-
油20 克
-
300 克 水高湯300 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
乾義大利麵(長直麵,spaghetti) 對折150 克
-
豌豆莢 去蒂頭80 克
-
奶油乳酪 切塊20 克
-
草蝦 去殼,去腸泥8 隻
-
透抽 切圈(約1.5公分)120 克
-
新鮮檸檬汁10 克
-
檸檬皮屑 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
206 mg
Białko
36.6 g
Kalorie
3605.9 kJ /
863.7 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
130.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一鍋到底義大利麵
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan