山藥蛤蜊蒸雞肉

山藥蛤蜊蒸雞肉

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
2 人份

Składniki

  • 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
    150 克
  • 日式醬油
    10 克
  • 535 克
  • 新鮮山藥 ,去皮,切片(厚約1公分)
    100 克
  • 鈕扣菇 ,泡軟
    15 克
  • ½ 茶匙
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙
    200 克
  • 枸杞 ,洗淨,瀝乾
    1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 178.9 kcal / 748.3 kJ
Białko 21.1 g
Tłuszcz 4.9 g
Węglowodany 12.6 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 201 g
Sód 573.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...