
Urządzenia i Akcesoria
山藥蛤蜊蒸雞肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
2 人份
Składniki
-
去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)150 克
-
日式醬油10 克
-
水535 克
-
新鮮山藥 ,去皮,切片(厚約1公分)100 克
-
鈕扣菇 ,泡軟15 克
-
糖½ 茶匙
-
新鮮蛤蜊,已吐沙200 克
-
枸杞 ,洗淨,瀝乾1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
178.9 kcal /
748.3 kJ
Białko
21.1 g
Tłuszcz
4.9 g
Węglowodany
12.6 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
201 g
Sód
573.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan