
Urządzenia i Akcesoria
薑黃蔬菜湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 ,切塊(約4公分)200 克
-
蒜頭15 克
-
橄欖油 ,需多備一些30 克
-
小茴香籽½ 茶匙
-
薑黃粉1 ½ 茶匙
-
蔬菜高湯1000 克
-
南瓜 ,去皮,切塊(約3公分)250 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)125 克
-
鹽 ,依個人口味調整½ - 1 茶匙
-
黑胡椒粉 ,依個人口味調整½ - 1 茶匙
-
黑芝麻 ,少許
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
292.3 kcal /
1221.9 kJ
Białko
6.9 g
Tłuszcz
8.9 g
Węglowodany
49.2 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

吃一口薑黃
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan