花椰菜炒雞肉

花椰菜炒雞肉

4.5 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 1000 克
  • 綠花椰菜 ,切小朵
    100 克
  • 15 克
  • 嫩薑 ,切片
    15 克
  • 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
    150 克
  • ⅛ 茶匙
  • 枸杞 ,洗淨,瀝乾
    1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 185.9 kcal / 777.8 kJ
Białko 16.2 g
Tłuszcz 12.2 g
Węglowodany 2.6 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 6476.8 g
Sód 278.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...