
Urządzenia i Akcesoria
澤煮蔬菜鍋
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
2 人份
Składniki
-
昆布 ,切塊(約2公分)5 克
-
水120 克
-
芋頭 ,去皮,切塊(約4公分)150 克
-
牛蒡 ,去皮,切絲30 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切片(約0.5公分)100 克
-
高湯500 克
-
清酒40 克
-
鹽½ 茶匙
-
日式醬油½ 大匙
-
味醂2 大匙
-
豆包 ,切條(約1公分)50 克
-
新鮮山藥 ,去皮,切條(約1公分)150 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
275 kcal /
1135 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
50 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

冬季小鍋料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan