洋蔥鮭魚清湯
TM6 TM5

洋蔥鮭魚清湯

4.3 (3 oceny)

Składniki

  • 10 克 蒜頭
  • 100 克 洋蔥 ,切細絲
  • 1000 克 水
  • 200 克 新鮮鮭魚片 ,切塊(約3公分)
  • 60 克 板豆腐 ,切塊(約3公分)
  • 15 克 蔥 ,切段(約3公分)
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 1 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1134.7 kJ / 271.2 kcal
Białko
23.6 g
Węglowodany
7.3 g
Tłuszcz
16 g
Tłuszcz nasycony
1603.8 g
Błonnik
1.1 g
Sód
219.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy