
Urządzenia i Akcesoria
鮭魚金針菇炊飯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)50 克
-
紅蘿蔔 ,切丁(約1公分)30 克
-
油5 克
-
金針菇 ,切段(約3公分)150 克
-
日式醬油30 克
-
米酒10 克
-
高湯150 克
-
白米 ,洗淨、瀝乾200 克
-
新鮮鮭魚片、去皮 ,切塊(約2公分)300 克
-
水500 克
-
青蔥 ,切蔥花20 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
674.3 kcal /
2818.7 kJ
Białko
46.9 g
Tłuszcz
12.7 g
Węglowodany
90.2 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
107.5 g
Sód
850.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美味 • 炊飯
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan

舒心饗宴
24 Przepisy
Tajwan
Tajwan