鮭魚金針菇炊飯
TM5 TM6

鮭魚金針菇炊飯

4.3 (36 ocen)

Składniki

  • 50 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
  • 30 克 紅蘿蔔 ,切丁(約1公分)
  • 5 克 油
  • 150 克 金針菇 ,切段(約3公分)
  • 30 克 日式醬油
  • 10 克 米酒
  • 150 克 高湯
  • 200 克 白米 ,洗淨、瀝乾
  • 300 克 新鮮鮭魚片、去皮 ,切塊(約2公分)
  • 500 克 水
  • 20 克 青蔥 ,切蔥花

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2818.7 kJ / 674.3 kcal
Białko
46.9 g
Węglowodany
90.2 g
Tłuszcz
12.7 g
Tłuszcz nasycony
107.5 g
Błonnik
3.3 g
Sód
850.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy