Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 克 水
- 2 片 當歸 (約10克),洗淨,瀝乾
- 5 克 黃耆 ,洗淨,瀝乾
- 5 克 紅棗 ,洗淨,瀝乾
- 15 克 薑 ,切片
- 300 克 鱸魚 (整尾),清洗去除內臟,帶骨切段(約3公分)
- 1 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾
- ¼ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 491.7 kJ / 117.5 kcal
- Białko
- 22.5 g
- Węglowodany
- 2.9 g
- Tłuszcz
- 1.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.5 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 243.3 mg