Cake salé sans gluten

4.3 122 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
10 parts

Składniki

  • beurre pour le moule
  • de farine de riz
    300 g
  • œufs
    4
  • de bicarbonate de sodium
    1 c. à café
  • d'huile d'olive
    50 g
  • de vin blanc sec
    150 g
  • de lait demi-écrémé
    150 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • d'olives vertes dénoyautées
    200 g
  • d'emmental coupé en dés
    200 g
  • de jambon blanc dans le talon, coupé en dés
    200 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 292 kcal / 1231 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 22 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...