Urządzenia i Akcesoria
Tapenade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
12 portions
Składniki
-
300 g d'olives noires dénoyautées
-
60 g d'amandes effilées
-
1 gousse d'ail épluchée et dégermée
-
75 g d'huile d'olive
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
446 kJ /
107 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tapenade de tomates
5 min
Tapenade
10 min
Aïoli traditionnel
10 min
Tzatziki comme en Grèce
40 min
Tartinade de tomates séchées
10 min
Pesto d'olive, chèvre et thym
15 min
Pesto classique au basilic
10 min
Rillettes de thon aux câpres
15 min
Caviar d'aubergine "express"
20 min
Anchoïade
15 min
Tapenade de Marseille
15 min
Tapenades variées
10 min