Urządzenia i Akcesoria
Tapenade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
12 portions
Składniki
-
300 g d'olives noires dénoyautées
-
60 g d'amandes effilées
-
1 gousse d'ail épluchée et dégermée
-
75 g d'huile d'olive
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
446 kJ /
107 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sablés parmesan, olives et romarin
1 godz.
Tapenade de tomates
5 min
Tapenade
10 min
Aïoli traditionnel
10 min
Cookies aux olives et au chèvre
30 min
Pissaladière classique
2 godz.
Caviar d'aubergine "express"
20 min
Pesto au basilic XXL
15 min
Pesto classique au basilic
10 min
Anchoïade
15 min
Tapenade de Marseille
15 min
Tapenades variées
10 min