Urządzenia i Akcesoria
Tapenade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
12 portions
Składniki
-
300 g d'olives noires dénoyautées
-
60 g d'amandes effilées
-
1 gousse d'ail épluchée et dégermée
-
75 g d'huile d'olive
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
446 kJ /
107 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tapenade
10 min
Anchoïade
15 min
Tapenade de Marseille
15 min
Tapenades variées
10 min
Sablés parmesan, olives et romarin
1 godz.
Tapenade olives noires et pruneaux
10 min
Tapenade de tomates
5 min
Aïoli traditionnel
10 min
Pesto d'olive, chèvre et thym
15 min
Pesto menthe, amande et chèvre
15 min
Caviar d'aubergine "express"
20 min
Pissaladière
2 godz. 10 min