![Gnocchis Gnocchis](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C16B75C1-7169-4B28-B1B0-6E7598D4EB38/Derivates/EC38A6E6-9184-4011-83AC-888EA862BF5D.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau, et pour la cuisson des gnocchis
- 20 g de gros sel
- 800 g de pommes de terre à chair ferme, type Charlotte
- 350 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1372 kJ / 323 kcal
- Białko
- 11.5 g
- Węglowodany
- 62.7 g
- Tłuszcz
- 2.2 g
- Błonnik
- 5 g
Alternatywne przepisy
Pâtes fraîches
1 Std.
Bretzel
1 godz. 10 min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25 min
Ravioli maison
2 godz. 15 min
Gnocchis poêlés aux herbes
1 Std. 20 Min
Quenelles nature sauce nantua
3h 40min
Saucisson brioché
2 Std. 50 Min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1 Std.
Gnocchi aux épinards
1 Std. 5 Min
Panzerotti à la romaine
1 Std. 5 Min
Ravioli, on est lundi !
2 Std. 30 Min
Gnocchis de butternut
1h 35 phút