Urządzenia i Akcesoria
Polenta de châtaigne
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
350 g de farine de châtaigne réserver un peu de farine tamisée pour fariner le torchon
-
500 g d'eau
-
10 g de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
977.5 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1491.8 kJ /
353 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
12.3 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
68.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Escapade en Corse
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Aïoli traditionnel
10 Min
Aïoli
10 Min
Artichaut poivrade en barigoule
35 Min
Salinu (sel corse à la noisette)
15 Min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2 Std. 50 Min
Pissaladière
2 Std. 10 Min
La daube niçoise
13 Std. 20 Min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55 Min
La socca
40 Min
Canistrelli
1 Std.
Pompes à l'huile
3 Std.
Anchoïade
15 Min