Urządzenia i Akcesoria
Polenta de châtaigne
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
350 g de farine de châtaigne réserver un peu de farine tamisée pour fariner le torchon
-
500 g d'eau
-
10 g de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
977.5 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
1491.8 kJ /
353 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
12.3 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
68.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Escapade en Corse
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55 min
Fiadone au citron
50 min
Soupe au pistou
40 min
Panisses marseillaises
3 godz.
Salinu (sel corse à la noisette)
15 min
La socca
40 min
Pompes à l'huile
3 godz.
Fougasse aux grattons
2 godz.
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2 godz.
La daube niçoise
13 godz. 20 min
Fiadone corse
50 min
Canistrelli
1 godz.