
Urządzenia i Akcesoria
Tarte au citron de Menton
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
10 parts
Składniki
La pâte
-
de sucre en poudre60 g
-
de beurre pour le moule
-
farine de blé pour le moule
-
œuf1
-
de sel1 pincée
La garniture
-
citrons jaunes de Menton, non traités, zeste et jus3
-
de sucre en poudre150 g
-
œufs4
-
de beurre coupé en morceaux120 g
-
d'amandes en poudre100 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
490 kcal /
2046 kJ
Białko
9.1 g
Tłuszcz
30.8 g
Węglowodany
42 g
Błonnik
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Desserts faciles
53 Przepisy
Francja
Francja