Bacalhau com crosta de ervas, arroz e molho de limão

Bacalhau com crosta de ervas, arroz e molho de limão

3.8 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 doses

Składniki

  • aneto só as folhas
    4 pés de
  • coentros só as folhas
    4 pés de
  • cerefólio só as folhas
    4 pés de
  • pão ralado
    50 g
  • manteiga cortada em pedaços
    60 g
  • água
    1000 g
  • sal mais q.b. p/ temperar
    1 c. chá de
  • arroz basmati
    250 g
  • folhas de espinafres, frescas
    250 g
  • bacalhau fresco s/ pele (4 unid.)
    600 g
  • limão (casca, só a parte amarela e sumo)
    1
  • natas c/ 35% de gordura
    150 g
  • amido de milho
    ½ c. chá de
  • pimenta branca
    2 pitadas de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 627 kcal / 2624 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 61 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Sód 800 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...