Bollo de pan con pipas de girasol y lino

Bollo de pan con pipas de girasol y lino

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 16 godz.
2 unidades

Składniki

Soaker frío
  • 50 g de pipas de girasol
  • 40 g de semillas de lino
  • 90 g de agua
Masa madre de manzana y trigo
  • 100 g de agua
  • 10 g de pie de masa de manzana y trigo
  • 100 g de harina de fuerza
Masa principal
  • 200 g de agua fría
  • 5 g de levadura prensada fresca
  • 140 g de harina integral de trigo
  • 200 g de harina de fuerza
  • 1 ½ cucharaditas de sal (7-9 g)
  • 1 cucharadita de aceite

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 1792 mg
Białko 33 g
Kalorie 4252 kJ / 1016 kcal
Tłuszcz 26.8 g
Błonnik 13.7 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 161.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...