Pan retorcido con masa madre

Pan retorcido con masa madre

4.3 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 16 godz.
1 unidad

Składniki

Masa madre de centeno
  • de agua
    330 g
  • de pie de masa de centeno
    15 g
  • de harina integral de centeno
    255 g
Masa principal
  • de aceite (para engrasar)
    2 cucharaditas
  • de agua fría
    220 g
  • de harina de fuerza
    255 g
  • de harina integral de centeno
    210 g
  • de sal (aprox. 15 g)
    2 ½ cucharaditas
  • de aceite (para engrasar)
    1 cucharadita

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 2658 kcal / 11121 kJ
Białko 82.3 g
Tłuszcz 20.8 g
Węglowodany 479.6 g
Błonnik 62.1 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Sód 5929.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...