Pan retorcido con masa madre

Pan retorcido con masa madre

4.3 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 16 godz.
1 unidad

Składniki

Masa madre de centeno
  • 330 g de agua
  • 15 g de pie de masa de centeno
  • 255 g de harina integral de centeno
Masa principal
  • 2 cucharaditas de aceite (para engrasar)
  • 220 g de agua fría
  • 255 g de harina de fuerza
  • 210 g de harina integral de centeno
  • 2 ½ cucharaditas de sal (aprox. 15 g)
  • 1 cucharadita de aceite (para engrasar)

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 5929.6 mg
Białko 82.3 g
Kalorie 11121 kJ / 2658 kcal
Tłuszcz 20.8 g
Błonnik 62.1 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 479.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...