Pan de centeno y manteca

Pan de centeno y manteca

4.3 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 16 godz.
1 unidad

Składniki

Masa madre de centeno
  • de agua
    340 g
  • de pie de masa de centeno
    20 g
  • de harina integral de centeno
    260 g
Masa principal
  • de aceite para engrasar
    1 cucharadita
  • de agua fría
    70 g
  • de levadura prensada fresca
    5 g
  • de harina integral de centeno
    300 g
  • de sal (aprox. 15 g)
    2 ½ cucharaditas
  • de especias para pan (opcjonalnie)
    2 ½ cucharaditas
  • de manteca de cerdo
    25 g

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 2280 kcal / 9541 kJ
Białko 64.4 g
Tłuszcz 38.6 g
Węglowodany 363.6 g
Błonnik 69 g
Tłuszcz nasycony 11.3 g
Sód 5949.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...