Pan de centeno y manteca

Pan de centeno y manteca

4.5 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 16 godz.
1 unidad

Składniki

Masa madre de centeno
  • 340 g de agua
  • 20 g de pie de masa de centeno
  • 260 g de harina integral de centeno
Masa principal
  • 1 cucharadita de aceite para engrasar
  • 70 g de agua fría
  • 5 g de levadura prensada fresca
  • 300 g de harina integral de centeno
  • 2 ½ cucharaditas de sal (aprox. 15 g)
  • 2 ½ cucharaditas de especias para pan (opcjonalnie)
  • 25 g de manteca de cerdo

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 5949.9 mg
Białko 64.4 g
Kalorie 9541 kJ / 2280 kcal
Tłuszcz 38.6 g
Błonnik 69 g
Tłuszcz nasycony 11.3 g
Węglowodany 363.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...