Bombones de chocolate vieneses

Bombones de chocolate vieneses

5.0 4 oceny
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 50 min
30 unidades

Składniki

  • 70 - 80 g de chocolate praliné
  • 30 g de almendras enteras con piel
  • 200 g de pasta de almendras en trozos
  • 100 g de azúcar
  • 1 sobre de azúcar vainillado (aprox. 2 cucharaditas)
  • 20 g de licor de naranja (tipo Cointreau®)
    20 g de zumo de naranja
  • 300 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 5.3 mg
Białko 1.9 g
Kalorie 545 kJ / 130 kcal
Tłuszcz 7.6 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 13.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...