![Mezcla de especias para panes rústicos Mezcla de especias para panes rústicos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f89a4c43-1a68-44c5-afd5-f8137b4c194d/Derivates/5546c123-4560-4506-af50-2010cf71e231.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de alcaravea en grano
- 30 g de semillas de cilantro
- 15 g de semillas de nigella sativa (comino negro)
- 15 g de semillas de hinojo
- 1 ½ cucharadita de anís en grano
- 1 ½ cucharadita de pimienta negra en grano
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1458 kJ / 348 kcal
- Białko
- 15.7 g
- Węglowodany
- 47.2 g
- Tłuszcz
- 20.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 33.3 g
- Sód
- 31.8 mg
Alternatywne przepisy
Baguettes parisiennes
15h 30min
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17h
Pan de espelta
2 Std. 20 Min
Pan greñado art
3hod. 30min
Panecillos integrales con dip de queso y crudités
1h 10min
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16 Std. 15 Min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16 Std.
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 godz. 30 min
Pan payés con masa madre
16 Std.