Focaccia art

Focaccia art

4.1 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 raciones

Składniki

Masa
  • aceite de oliva para engrasar
  • 300 g de agua
  • 10 g de levadura prensada fresca
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 30 g de aceite de oliva
  • 200 g de harina de fuerza
  • 150 g de harina de trigo
  • 1 ½ cucharadita de sal
  • ½ pimiento rojo
  • ½ pimiento amarillo o naranja
  • 8 - 10 tomates cherry
  • 4 - 5 ramitas de cebollino fresco
  • 4 - 5 ramitas de perejil fresco
  • 10 - 12 hojas de salvia fresca

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 8 raciones

Sód 2730.8 mg
Białko 47.5 g
Kalorie 7053 kJ / 1686 kcal
Tłuszcz 37.4 g
Błonnik 19.8 g
Tłuszcz nasycony 5.7 g
Węglowodany 289.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...