Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- aceite de oliva para engrasar
- 300 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de harina de fuerza
- 150 g de harina de trigo
- 1 ½ cucharadita de sal
- ½ pimiento rojo
- ½ pimiento amarillo o naranja
- 8 - 10 tomates cherry
- 4 - 5 ramitas de cebollino fresco
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco
- 10 - 12 hojas de salvia fresca
- Wartości odżywcze
- na 8 raciones
- Kalorie
- 7053 kJ / 1686 kcal
- Białko
- 47.5 g
- Węglowodany
- 289.3 g
- Tłuszcz
- 37.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.7 g
- Błonnik
- 19.8 g
- Sód
- 2730.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de agua
3h
Pan picnic de tres sabores
1h 30min
Pan blanco
3 Std. 10 Min
Bollitos para la cena
1h 40min
Pizza capresse
45min
Tostas de pan de albahaca, queso a las hierbas con piñones y aceite de limón
1h 50 min
Medias noches
1h 20 min
Mini baguettes rústicas
16h 30min
Pan de molde
3h
Pan de Viena con chorizo
45min
Brioches de remolacha
2h
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min