Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- aceite de oliva para engrasar
- 300 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de harina de fuerza
- 150 g de harina de trigo
- 1 ½ cucharadita de sal
- ½ pimiento rojo
- ½ pimiento amarillo o naranja
- 8 - 10 tomates cherry
- 4 - 5 ramitas de cebollino fresco
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco
- 10 - 12 hojas de salvia fresca
- Wartości odżywcze
- na 8 raciones
- Kalorie
- 7053 kJ / 1686 kcal
- Białko
- 47.5 g
- Węglowodany
- 289.3 g
- Tłuszcz
- 37.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.7 g
- Błonnik
- 19.8 g
- Sód
- 2730.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de Viena con frutos secos
45p
Pizza vegetariana
1 Std. 40 Min
Pan greñado art
3 Std. 30 Min
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y tomate fresco
3 godz. 20 min
Tarta de crema al cava
Brak ocen
Colines tres sabores
Brak ocen
Rollos de semillas de amapola
2 Std. 30 Min
Fougasse con masa madre
14 Std. 30 Min
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25h 20min
Focaccinas
3 Std. 30 Min
Manakish
2 godz. 40 min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50p