Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre

Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre

5.0 2 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 16 godz. 15 min
1 unidad

Składniki

Masa madre de centeno
  • 260 g de agua
  • 20 g de pie de masa de centeno
  • 200 g de harina integral de centeno
Soaker frío
  • 25 g de pan rallado
  • 50 g de agua
Masa principal
  • 1 cucharadita de aceite para engrasar
  • 90 g de agua
  • 100 g de harina integral de centeno
    100 g de harina de centeno
  • 180 g de harina de fuerza
  • 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
  • 2 cucharaditas especias para pan (opcjonalnie)
  • 1 cucharadita de manteca de cerdo

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 4966.7 mg
Białko 59.1 g
Kalorie 7876 kJ / 1882 kcal
Tłuszcz 13.5 g
Błonnik 43.1 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 341.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...