Pan de molde con frutas deshidratadas

Pan de molde con frutas deshidratadas

4.9 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 rebanadas

Składniki

  • de pasas sin semillas
    150 g
  • de orejones de albaricoque en mitades
    80 g
  • de dátiles sin hueso en mitades
    80 g
  • de leche (y algo más para pincelar)
    180 g
  • de agua
    180 g
  • de miel
    30 g
  • de levadura prensada fresca
    20 g
  • de harina de fuerza
    300 g
  • de harina de repostería
    200 g
  • de canela molida
    2 cucharaditas
  • de cardamomo molido
    ½ cucharadita
  • de nuez moscada molida
    ½ cucharadita
  • de sal
    1 pellizco
  • de mantequilla para engrasar
    ½ cucharadita
  • huevo
    1
  • de azúcar moreno
    1 - 2 cucharadas

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 259 kcal / 1085 kJ
Białko 6.9 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 55.3 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Sód 31.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...