10 różnorodnych przepisów na naleśniki i placki z całego świata, na każdą okazję, na śniadanie, obiad czy deser. Także w wersjach bez glutenu i laktozy, dla dorosłych i dla dzieci.
Bliny z paprykowym ragout
2 godz.
Pannukakku (fiński naleśnik z piekarnika)
1 godz. 10 min
Hotteok (drożdżowe, nadziewane placki na słodko)
1 godz. 30 min
Kakaowe pancakes z bitą śmietaną i sosem czekoladowym
45 min
Naleśnikowe wrapy z nadzieniem szpinakowym
1 godz.
Placki z zielonego smoothie
45 min
Zielone naleśniki z szynką i serem
55 min
Bezglutenowe owsiane placki na domowym napoju z orzeszków ziemnych
8 godz. 55 min
Bezglutenowe placki z jabłkami w aromatycznym syropie
1 godz. 25 min
Pełnoziarniste placki bananowe z migdałami
30 min