![Napój migdałowy z moczonych migdałów Napój migdałowy z moczonych migdałów](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B1FDDB00-D45A-47EA-BB20-70945D31E43B/Derivates/DED52268-85C2-4A7B-812E-9271ED40B3FE.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g migdałów, blanszowanych
- 400 g wody do namoczenia migdałów
- 1000 g wody mineralnej, niegazowanej
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 118 kcal / 493.7 kJ
- Białko
- 4.3 g
- Tłuszcz
- 10.5 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Błonnik
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Sód
- 9.4 mg