Urządzenia i Akcesoria
Napój migdałowy z moczonych migdałów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
10 porcji
Składniki
-
200 g migdałów, blanszowanych
-
400 g wody do namoczenia migdałów
-
1000 g wody mineralnej, niegazowanej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
9.4 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
493.7 kJ /
118 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
NAPOJE ROŚLINNE
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Placki z masy migdałowej po produkcji domowego napoju migdałowego
30min
Napój migdałowy
10min
Napój kokosowy
10min
Napój owsiany
1h 10min
Napój z nasion konopi
10min
Napój z orzechów nerkowca
10min
Napój z orzechów laskowych
10min
Napój migdałowy z daktylami
1h 20min
Waniliowy erytrytol
72h
Jogurt z orzechów nerkowca z wanilią (wegański)
16h
Masło klarowane
15min
Trufle kakaowe z pulpą migdałową
30min