Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons

Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons

3.8 117 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • escalopes de poulet
    4
  • de fromage à tartiner ail et fines herbes, type Boursin®
    100 g
  • d'échalotes coupées en deux
    50 g
  • de beurre
    10 g
  • de champignons de Paris frais coupés en quatre ou en six (voir "Conseil(s)")
    800 g
  • d'eau
    550 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de pâtes sèches cuisson 7 minutes
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 522 kcal / 2197.8 kJ
Białko 45.8 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 38.5 g
Błonnik 7.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...