Urządzenia i Akcesoria
Krem chrzanowo - żurawinowy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 słoik
Składniki
-
100 g chrzanu, tartego ze słoika
-
70 g jogurtu naturalnego typu greckiego
-
100 g żurawiny, świeżej do mięs i innych potraw, pasteryzowanej, ze słoika
-
15 - 20 g soku z cytryny świeżo wyciśniętego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
5.3 g
Kalorie
1310 kJ /
313 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Węglowodany
61.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SEZON NA THERMOMIX®
70 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20min
Pasta z makreli wędzonej
20min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1h
Wielkanocny sos majonezowy
45min
Chrzan z jabłkami
15min
Sos tatarski
5min
Meksykański twarożek wiejski
1h 20min
Dip jogurtowy z żurawiną i curry
20min
Wielkanocny chrzan z migdałami
25min
Surówka z selera naciowego z jabłkowym sosem
10min
Zielony sos wielkanocny
1h 20min
Twarożek orzechowy z miodem
10min