
Urządzenia i Akcesoria
Syrop waniliowo-cytrynowy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1 butelka
Składniki
-
laski wanilii2
-
cukru250 g
-
wody250 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego70 - 80 g
-
cytryny ekologiczne, pokrojone w 3 mm plastry, bez pestek2
Wartości odżywcze na 1 butelka
Kalorie
1046.4 kcal /
4378.3 kJ
Białko
1.6 g
Tłuszcz
0.5 g
Węglowodany
267.2 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
16.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SYROPY I POLEWY
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Twaróg
15 godz. 20 min
Dekonstruowana tarta z truskawkami i kremem waniliowym
6 godz. 25 min
Ser typu mascarpone
22 godz.
Pomarańczowy krem angielski
2 godz. 30 min
Panna cotta z orzechów nerkowca z sosem malinowym
2 godz. 30 min
Egzotyczny mus jabłkowy
30 min
Krem z pistacjami
20 min
Marmolada pomarańczowo-daktylowa
40 min
Dżem z kiwi i mleczka kokosowego
15 min
Nalewka winogronowo-tymiankowa
388 godz. 10 min
Konfitura ananasowa z wanilią
35 min
Krówki szkockie (Scottish tablets)
2 godz. 15 min