
Urządzenia i Akcesoria
Verrine de coques, blé et petits pois
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
d'eau700 g
-
de sel2 pincées
-
de blé précuit, type Ebly®125 g
-
de petits pois frais200 g
-
de coques fraîches, préalablement dégorgées500 g
-
de ciboulette fraîche ciselés15 brins
-
de crème liquide 35% m.g.100 g
-
de jus de citron30 g
-
de tomates cerise coupées en quatre100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
215.2 kcal /
902.2 kJ
Białko
14.2 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
19.2 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Sód
187.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°31
48 Przepisów
Francja
Francja