Verrine de coques, blé et petits pois

Verrine de coques, blé et petits pois

4.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • d'eau
    700 g
  • de sel
    2 pincées
  • de blé précuit, type Ebly®
    125 g
  • de petits pois frais
    200 g
  • de coques fraîches, préalablement dégorgées
    500 g
  • de ciboulette fraîche ciselés
    15 brins
  • de crème liquide 35% m.g.
    100 g
  • de jus de citron
    30 g
  • de tomates cerise coupées en quatre
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 215.2 kcal / 902.2 kJ
Białko 14.2 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 19.2 g
Błonnik 8.5 g
Tłuszcz nasycony 4.2 g
Sód 187.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...