Cannelés au jambon

Cannelés au jambon

4.5 363 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 13 godz.
30 pièces

Składniki

La veille
  • 250 g de lait (25 cl)
  • 30 g de beurre fondu
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 œuf entier
  • 50 g de farine de blé
  • 1 jaune d'œuf
Le jour même
  • 80 g de jambon cuit, en dés
  • 60 g d'emmental en dés de 2 cm de côté
  • beurre fondu, pour les moules

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 39.3 mg
Białko 1.8 g
Kalorie 145.3 kJ / 34.7 kcal
Tłuszcz 2.2 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...