Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de aceite de oliva
- 1000 - 1200 g de conejo en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 ramita de romero fresco
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharada de harina
- 50 g de brandy
- 1 cucharadita de cúrcuma molida
- 40 g de zumo de limón
- 250 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 983 kJ / 235 kcal
- Białko
- 25.9 g
- Węglowodany
- 1.7 g
- Tłuszcz
- 13.6 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Conejo con ciruelas
45 min
Conejo a las finas hierbas
50min
Conejo con salsa de almendras y patatas al vapor
1 godz.
Conejo a la huertana
45 min
Conejo a la mostaza
50min
Conejo en doble cerveza
5h
Conejo a la sidra
1 godz.
Conejo con aceitunas negras y alcaparras
50min
Conejo con romesco y piñones
55min
Conejo al estilo mediterráneo
45 min
Conejo a la cazadora
50min
Conejo al tomillo
45 min