Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de aceite de oliva
- 1 remolacha cocida (en dados de 2 cm)
- 800 g de agua
- 1 ½ cucharadita de sal
- 300 g de arroz de grano redondo
- 2 dientes de ajo
- 200 g de gulas
- 30 g de vinagre
- 100 - 120 g de mozzarellas mini
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo) troceadas con la mano
- 10 - 12 tomates cherry
- 1 remolacha cocida (cortada en dados de 2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2110 kJ / 504 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 43.5 g
- Tłuszcz
- 31.5 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada templada de gulas y gambones
20 Min
Ensalada verde con melón, aguacate y cigalas
20 Min
Tosta de jamón y gulas
20 Min
Huevos rotos con patatas y gulas
30min
Ensalada de verano con frutos rojos
20 Min
Ensalada de arroz con bacalao y vinagreta de piquillos
30min
Ensalada de kiwi y gambas
15 Min
Ensalada de arroz, setas y bonito
30min
Ensalada de salmorejo, ventresca y pimiento
45min
Ensalada de escarola, pollo y granada
15 Min
Ensalada de jamón de York, quesos y aguacate
15 Min
Ensalada de patata con salmón y aguacate
45min