
Urządzenia i Akcesoria
叉燒酥
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 55 min
10 個
Składniki
油皮
-
糖15 克
-
奶油 ,切塊,置於室溫軟化60 克
-
水60 克
-
中筋麵粉150 克
油酥
-
奶油 ,切塊,置於室溫軟化60 克
-
低筋麵粉125 克
叉燒餡
-
蒜頭4 粒
-
油40 克
-
低筋麵粉40 克
-
水240 克
-
純芝麻油1 茶匙
-
蠔油15 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
糖30 克
-
米酒2 茶匙
-
叉燒肉 ,切丁(約0.5公分)240 克
組合
-
水 ,少許,刷水用
-
蛋 ,打散,刷上色用1 顆
-
白芝麻10 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
336.3 kcal /
1405.6 kJ
Białko
8.3 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
33.8 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan