
Urządzenia i Akcesoria
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Onion Bhajis
-
onions halved or cut in wedges that fit in feeder300 g
-
fresh green chilli halved, deseeded if desired, to taste½ - 1
-
fresh coriander leaves3 Tbsp
-
chickpea flour (see tip)100 g
-
baking powder½ tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
black mustard seeds (opcjonalnie)1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
water100 g
-
sunflower oil for deep frying
Coriander Chilli Dip
-
fresh coriander leaves and stems, cut in pieces50 g
-
fresh green chillies halved, deseeded if desired, to taste1 - 2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)1 cm
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
Greek yoghurt50 g
-
ground cumin½ tsp
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
194.6 kcal /
814.3 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
4.4 g
Węglowodany
34 g
Błonnik
9.9 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Sód
649.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Quick Flatbreads
20 min
Thai Red Curry Paste
Brak ocen
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip (TM5)
1 godz.
Cucumber and Mint Raita
25 min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1 godz. 20 min
Onion bhaji
45 min
Tikka Paste
1 godz.
Tandoori Marinade
10 min
Raw Asian Salad
10 min
Sticky Gochujang Marinade
10 min
Peshwari Naans
2 godz.
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min