Urządzenia i Akcesoria
Fonduta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 20 min
6 porzioni
Składniki
-
400 g di Fontina valdostana a pezzi (3 cm)
-
200 g di latte intero
-
4 tuorli d'uovo
Terminare la preparazione
-
1 pizzico di pepe macinato
-
12 fette di pane, tostate12 fette di polenta tostate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
24.7 g
Kalorie
1950 kJ /
466 kcal
Tłuszcz
23.2 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
42.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Salse
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35 min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 min
Zabaione
15 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 godz. 15 min
Mini bonet
2 godz.
Cocotte persi pien
1 godz.
Semolino dolce
1 godz.
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 min
Bonèt
2 godz.
Polenta con fonduta di formaggi
1 godz. 15 min
Bagna cauda
35 min