Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di Fontina valdostana a pezzi (3 cm)
- 200 g di latte intero
- 4 tuorli d'uovo
Terminare la preparazione
- 1 pizzico di pepe macinato
-
12
fette di polenta tostate
lub 12 fette di pane tostate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1950 kJ / 466 kcal
- Białko
- 24.7 g
- Węglowodany
- 42.3 g
- Tłuszcz
- 23.2 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mini bonet
2 Std.
Bagna cauda
35 分钟
Zabaione
15min
Fonduta con tartufo bianco
2h 20 min
Flan al topinambur
40 分钟
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1小时 30 分钟
Flan di cavolfiore
45 分钟
Bonèt
2 Std.
Semolino dolce
1h
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1小时 15 分钟
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35 分钟