Urządzenia i Akcesoria
Torta alle nocciole senza farina
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni
Składniki
-
100 g di burro a pezzi + q.b. per imburrare
-
200 g di nocciole spellate
-
130 g di zucchero
-
50 g di latte
-
3 uova
-
1 cucchiaino colmo di lievito in polvere per dolci (½ bustina)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
12 g
Kalorie
2952 kJ /
708 kcal
Tłuszcz
56 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Merenda
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Torta di nocciole
50 min
Bonèt
2 godz.
Torta ai cachi e amaretti
1 godz.
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 min
Torta alle pesche
1 godz. 10 min
Torta morbida con frutta secca e cioccolato
1 godz. 15 min
Semolino dolce
1 godz.
Mini bonet
2 godz.
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1 godz. 30 min
Torta di nocciole del Piemonte
1 godz. 15 min
Torta di limone e mandorle
1 godz. 20 min
Torta morbida cioccolato fondente e pere
1 godz.