Urządzenia i Akcesoria
Bagna cauda
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
40 g di spicchi di aglio a metà, senza anima
-
150 g di olio extravergine di oliva
-
50 g di filetti d'acciuga sotto sale dissalate e diliscate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
12.9 g
Kalorie
5981 kJ /
1429 kcal
Tłuszcz
151.6 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sapori d'Italia
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 min
Zabaione
15 min
Mini bonet
2 godz.
Cocotte persi pien
1 godz.
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 godz. 40 min
Brandacujun
45 min
Semolino dolce
1 godz.
Antipasto piemontese
25 min
Panissa
45 min
Bonèt
2 godz.
Fonduta
8 godz. 20 min
Salsa verde "Bagnet"
15 min