Urządzenia i Akcesoria
Bonèt
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porzioni
Składniki
-
200 g zucchero
-
1 cucchiaio di acqua
-
80 g di amaretti duri
-
5 uova
-
500 g di latte intero
-
50 g di cacao amaro in polvere
-
30 g di Rum
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
102.8 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
1325.1 kJ /
316.5 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
L'Italia da gustare
70 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Brandacujun
45 min
Bagna cauda
35 min
Antipasto piemontese
25 min
Zabaione
15 min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 min
Cocotte persi pien
1 godz.
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2 godz. 30 min
Flan al topinambur
40 min
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1 godz. 30 min
Fonduta
8 godz. 20 min
Mini bonet
2 godz.
Semolino dolce
1 godz.