Urządzenia i Akcesoria
Panissa
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
8 porzioni
Składniki
-
900 g di acqua
-
20 g di olio di oliva
-
10 g di sale grosso
-
300 g di farina di ceci
-
olio per frittura q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7.8 g
Kalorie
1360 kJ /
325 kcal
Tłuszcz
24.8 g
Błonnik
4.9 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polpettone fagiolini e patate
1 godz. 30 min
Pandolce genovese
1 godz. 30 min
Mini bonet
2 godz.
Buridda alla ligure
55 min
Brandacujun
45 min
Insalata di panissa con carciofi
55 min
Pansoti in salsa di noci
2 godz.
Torta di riso salata
2 godz. 10 min
Focaccia al formaggio di Recco
1 godz. 15 min
Bonèt
2 godz.
Bagna cauda
35 min
Farinata di ceci (vegan)
2 godz.