Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 60 g de jus de citron fraîchement pressé
- 2 - 4 pincées de sel
- 1 pincée de poivre blanc moulu
- 350 g de grosses crevettes crues, décortiquées
- l'eau
- 250 g de pêches, coupées en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1036 kJ / 247 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 323 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20 Min
Sandwich aux légumes et crevettes sautés
40min
Ossau-iraty, beurre aux algues et salade d'herbes
40min
Huîtres de Cancale au beurre blanc
55 min
Pêches à la mousse de fraise et chocolat blanc
1h 35 min
Escalope de veau, réduction à la fraise
30min
Salade poire-bacon, sauce à la moutarde
20 Min
Rondelles de courgette, crème de chèvre
20 Min
Galantine de pintade foie gras noisette
13 godz.
Rôti de porc aux poires
1h 35 min
Avocat créole
25 Min
Avocat avec œuf et tartare de saumon
45min