Torta di cous cous con frutta

Torta di cous cous con frutta

2.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
12 porzioni

Składniki

  • 200 g di cous cous
  • acqua calda (non bollente) q.b.
  • olio neutro q.b.
  • 1 arancia preferibilmente biologica
  • 380 g di yogurt naturale bianco, non zuccherato
  • 100 - 150 g di zucchero di cocco a piacere
    100 - 150 g di zucchero grezzo di canna, a piacere
  • 125 g di lamponi freschi
    125 g di fragole, in quarti
  • 1 pesca (circa 85 g), a cubetti (1 cm)
  • 4 albumi
  • 100 g zucchero a velo
  • 1 pizzico di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 36.3 mg
Białko 4.4 g
Kalorie 634.9 kJ / 151.8 kcal
Tłuszcz 2.1 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 29.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...