Urządzenia i Akcesoria
Gelatine limone e zenzero
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
35 pezzi
Składniki
-
10 - 20 g di zenzero, radice fresca pelata e a fette sottili (2 mm)
-
200 g di acqua
-
30 g di gelatina in polvere
-
60 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
-
100 g di miele liquido
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
1.8 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
49.4 kJ /
11.8 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Friciò piemontesi (senza glutine)
Brak ocen
Ghee
20 min
Maionese cotta
15 min
Crema ai biscotti Lotus®
10 min
Insaporitore universale
10 min
Barrette alle castagne caramellate
30 min
Liquore alle caramelle al latte
192 godz.
Mandorle ricoperte cioccolato bianco e cocco
1 godz.
Cioccolatini fondenti con cuore di banana
2 godz.
Cioccolatini fondenti con cuore di lampone
4 godz.
Plumcake alle carote al Varoma
2 godz.
Torta marmorizzata al Varoma
2 godz.