Urządzenia i Akcesoria
Pane di kamut e farro
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
6 porzioni
Składniki
-
1490 g di acqua
-
1 cucchiaino di miele
-
5 g di lievito di birra fresco
-
250 g di farina di kamut + q.b.
-
200 g di farina di farro
-
25 g olio extravergine di oliva
-
10 g di sale
-
30 g di succo di limone
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
10.6 g
Kalorie
1243 kJ /
297 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
47.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Profumo di pane
8 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Spighette al kamut
3 godz. 55 min
Pane alle ciliegie e semi di lino
4 godz. 15 min
Pane integrale in cassetta
4 godz.
Pane morbido di farro
19 godz.
Pane di avena con semi di zucca
3 godz. 50 min
Filone di segale
4 godz.
Pane ai cereali
3 godz.
Pane in cassetta semplice
19 godz.
Mezzaluna di pane al farro
3 godz.
Pane integrale
3 godz. 15 min
Pane ai cereali con i semi
3 godz. 10 min
Pane semplice
4 godz.