
Urządzenia i Akcesoria
Pane di kamut e farro
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
6 porzioni
Składniki
-
di acqua1490 g
-
di miele1 cucchiaino
-
di lievito di birra fresco5 g
-
di farina di kamut + q.b.250 g
-
di farina di farro200 g
-
di olio extravergine di oliva25 g
-
di sale10 g
-
di succo di limone30 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
297 kcal /
1243 kJ
Białko
10.6 g
Tłuszcz
5.8 g
Węglowodany
47.5 g
Błonnik
6.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Profumo di pane
8 Przepisów
Włochy
Włochy